MYPOS

Официален представител на myPOS Partners ЕСЕН СПОРТ ви предлага myPOS терминали за картови и on-line транзакции в реално време. Лесни за употреба, осигуряващи Ви по-ефективен процес за плащане и по-ефективен начин за привличане на нови клиенти. Безплатната сметка myPOS за електронни пари консолидира плащанията, обработени през различните канали - POS терминал, онлайн и мобилни.
С разнообразието от бизнес справки и допълнителни услуги, myPOS профилът позволява да управлявате бизнеса си по изцяло нов и рационален начин.
myPOS мобилното приложение Ви дава възможност да следите бизнеса си отблизо и да управлявате функциите на терминалите, картите и приходите си. Откривайте сметки в различни валути и приемайте всяко плащане. Извършвайте международни банкови SWIFT и SEPA преводи и превеждайте средства между своите собствени сметки. Без значение как обработвате плащания - през Вашия POS терминал или онлайн, парите пристигат в реално време до няколко секунди в myPOS сметката Ви.
Може да използвате Вашата бизнес карта по време на бизнес пътувания и да плащате на агенти, доставчици и партньори навсякъде по света. Получавате висока степен на защита, сигурност и достъп до средствата си по всяко време - ​може да пазарувате онлайн в над 32 милиона обекта, и да теглите пари в брой от над 2 милиона банкомата по целия свят. 
Може да приемате плащания с дебитни и кредитни карти по телефона или по имейл, независимо къде се намират клиентите Ви чрез функцията Виртуален терминал -  бързо, удобно, спестява време и грижи. Дори не е необходимо да имате ПОС терминал под ръка, тъй като осъществявате плащанията онлайн, на защитена страница, добавена във Вашия myPOS профил.
"Искане за плащане" е иновативен метод, който Ви позволява да се разплащате с Вашите клиенти от разстояние, където и да се намират те. Не е нужно да притежавате уебсайт или да обработвате картови данни. Всичко това е грижа на myPOS. С функцията Преавторизация може да гарантирате вашите плащания и да управлявате дългосрочно бизнеса си. С myPOS GLASS можеш да приемаш плащания на твоя ANDROID телефон с всички безконтактни карти.
QR payment request - Когато използвате виртуалните терминали и online платформата на myPOS, вашите клиенти получават QR код, който съдържа в себе си информация за предоставените услуги и дължимата сума - така бързо и удобно те могат да платят с Apple Pay, Google pay или банкова карта през мобилния си телефон или таблет. 
myPOS Сметка

Безплатната сметка myPOS за електронни пари консолидира плащанията, обработени през различни канали - на ПОС терминал, онлайн и мобилни.

С разнообразието от бизнес справки и допълнителни услуги, myPOS профилът Ви позволява да управлявате бизнеса си по изцяло нов и по-ефективен начин. 24/7 достъпа до myPOS мобилното приложение Ви дава възможност да следите бизнеса си отблизо и да управлявате терминалите, картите и приходите си.

Без значение как обработвате плащания - през Вашия ПОС терминал или онлайн, парите пристигат на момента в myPOS сметката Ви, с дебитната бизнес MASTERCARD може да теглите средствата си от всяка точка на света. 

Може да създадете безплатно своя профил от тук:  https://www.mypos.eu/en/enroll/ref:1000602